Socijalna distanca među mladima (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2023)
Izet Pehlić, Socijalna distanca među mladima, Sarajevo: Centar za napredne studije, 2019. 171 str. ISBN 978-9926-471-05-7.