(untitled) (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2022)
Rosenthal, Franz, Trijumfalno znanje: koncept znanja u srednjovjekovnom islamu, prijevod s engleskog: Enes Karić. Sarajevo: Centar za napredne studije, 2020. str. 418. ISBN 978-9926-471-16-3