(untitled) (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2024)
Elma Dizdar i Amra Mulović, Adverbijali mjesta, vremena i načina u arapskom jeziku, Sarajevo: Centar za napredne studije, 2024. 164 str. ISBN 978-9926-555-08-5.