(untitled) (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2023)
Ramiza Smajić, Migracije i Bosanski ejalet 1683–1718., Sarajevo: Univerzitet u Sarajevu – Institut za historiju, 2022. 390 str., ISBN 978-9958-649-54-7