(untitled) (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2022)
Islamska pravna kultura u tranziciji: eseji u čast Fikreta Karčića, Ahmet Alibašić, Mustafa Hasani, Senad Ćeman i Nedim Begović (ur.). Sarajevo: Centar za napredne studije, 2020. 419 str., ISBN 978-9926-471-27-9.