(untitled) (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2022)
Tamim Ansary, Ometena sudbina: Historija svijeta u očima muslimana, s engleskog prevela Azra Mulović, Sarajevo: Centar za napredne studije, 2020. Str. 472. ISBN 978-9926-471-22-4.