(untitled) (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2022)
Munir Mujić, Moć i granice komentara: Komentar al-Maqāme al-Rūmiyye nepoznatog autora, Sarajevo: Centar za napredne studije i Orijentalni institut u Sarajevu, 2020. Str. 250. ISBN 978-9926-471-25-5 (CNS), 978-9958-626-51-7 (OIS).