(untitled) (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2022)
Edin Veladžić, Bošnjačka vjerska inteligencija austrougarskog perioda, Sarajevo: Institut za islamsku tradiciju Bošnjaka, 2021. Str. 265. ISBN 978-9958-575-20-4.